مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با صاحب سوپرمارکت

با عرض سلام
راستش از سوپرمارکت همسایه به مقدار سی هزارتومان خرید کردم خانومش با کارت بانکی حساب کرد بعد یک ماه بهم زنگ زد شوهرش گفت بدهکاری ندادی سی هزارتومان و بعدش حرفهای ناموسی زد منم نخواستم بخاطر سی هزارتومان بحث کنم رفتم که پرداخت کنم زن و شوهر با داس و چوب به من و رفیقم حمله کردن و مارو زدن فیلم های دوربین و پاک کرده رفتیم پزشک قانونی نامه هم گرفتیم بدنمون کبود شده شکایت هم کردیم واسه فحاشی و ضربه ها یه کم راهنمایی می خوام چون قسم دروغ خورده که من مغازه نبودم اینا به زنم حمله کردن درحالی که بهم زنگ زد بی احترامی کرد ومن رفتم پولشو بدم که زن و شوهر حمله کردن.زنش دوماه پیش عمل کرده بود بخیه داشت اما به مامورا گفته اینا زدن .میشه فیلم دوربین و بازبینی کرد؟تماسهاش هست شاهدم هست پیامشم هست.پزشک قانونی هم همینجوری تایید کرده بخیه قدیمیشو بهش نامه داده.اما من به 110زنگ زدم اول من شکایت کردم اون یک هفته بعد من شکایت کرده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید نتیجه می گیرید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر مدرکی علیه شما نیست می توانید انکار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با مدارک پزشکی تحت عنوان ضرب و شتم شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرا پیگیری کنید تا بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در خصوص صدمات طرفین بر اساس نظر ذپزشکی قانونی عمل می شود اصل وقوع درگیری هم محرز است نیازی به شاهد ندارد چون فقط 1 زن نمی تواند 2 مرد را به این شکل بزند
آیا ضربه ای به مرد وارد شده است؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به شکایتی که ایشان از شما کرده اند وقوع بحث و منجر شدن آن به نزاع محرز است و ادعای ایشان را که عنوان کرده است در مغازه حضور نداشته را ساقط می کند
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده کیفری شما گزارش 110 و تمام جزئیات را باید در مطالعه پرونده کیفری رویت کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله قابل پیگیری شکایت کنید اگر مدارک فیلم دوربین یا شاهدی دارید که موارد فوق را تایید می‌کند بهتر است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از ایشان شکایت کنید و دلایل خود از جمله شهود ، پزشکی قانونی ، استناد به فیلم دوربین ، پیامکها باعث محکومیت طرف مقابل میگردد ، عدم ارائه فیلم دوربین قرینه مثبتی برای اثبات حقانیت شما میباشد . و از طریق پزشکی قانونی مدت زمان جراحات طرف مقابل مشخص میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید و

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت ضرب و جرح و توهین مطرح کنید به نتیجه می رسید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه سوال نشدم
ضاربين مقصر و مجازات ايشان قطعي است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تمامی دلایلی که عنوان کردید را در جلسه دادگاه مطرح نمایید و شهود همراه داشته باشید