مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام و عرض ادب
ما سه نفریم (من و خواهر و برادرم) 6 سال پیش از مادر سه واحد آپارتمان بدون سند تفکیکی ( با سند مادر ) به ارث بردیم چون من و خواهرم مقیم خارج کشوریم با توافق وکالت اجاره آپارتمان ها را به برادرم دادیم و وکیلی که دوست برادرم بود برای گرفتن سند و پایان کار .... دو سال است برادرم سهم اجاره بهای ما را نمی‌پردازد ... او را عزل کرده برای او و مستاجرین اظهار نامه فرستادیم اما کماکان واحد ها را اجاره میدهد و تمامی سه واحد را تصرف کرد ه.... راه حل چیست؟!

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

هر اقدامی از سوی وکیل پس از عزل از وکالت بلااثر بوده و قانونی نمیباشد و میتوان از وی به عنوان انتقال مال غیر شکایت کیفری نمود و البته میتوان نسبت به ابطال قراردادهای منعقده توسط ایشان با مستاجرین اقدام نمود و نیز مطالبه اجاره بهای چند سالی نیز که از مستاجرین دریافت کرده دیگر اقدامی است که میتوان انجام داد