مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویس پشت چک

سلام. من از یک نفر طلبی 53 میلیونی دارم که چک مادرشو بهم داده و پشت اونم امضا کرده ضمن اینکه یه قراردادم نوشتیم که اگه پوله منو ندادن با اون دست خط بتونم ادعای خیانت در امانت بکنم و موظف شده که یا پوله جنس یا خود اجناس رو بهم پس بده. الان مدتی بود چک برگشت خورده و خودشم فراری بودش. یکی از همکارای دیگه ازش طلب داشته و رفته جلبش و الان بازداشته. الان به من میگه بیار بزار رو پروندش. ایا امکان اینکه من برم تمبر باطل کنم و بزارم روی همون پرونده وجود داره یا خیر. ممنون میشم راهنمایی بکنید؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
خیر نمیتوانید روی همان پرونده اقدام کنید خصوصا که اگر حقوقی اقدام کنید تا مرحله اجرای رای حقی بر بازداشت کردن ایشان ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدام شما در حال حاضر که محکوم علیه قبلی و در زندان بسر میبرد امکان وصول مطالبات شما را افزایش میدهد اقدام کنید شایسته است