مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ به فرد فوت شده

با سلام ... پدر بنده اسفند ماه سال گذشته فوت کرده الان گوشیشو روشن کردم دیدم ابلاغیه براش اومده؛سعی کردم وارد ثنا ایشون بشم ولی پیغام خطا داد. سوالم اینه که مکه برای فرد فوت شده که شناسنامه و کارت ملیش هم باطل شده بازم ابلاغیه میفرستن؟ و اینکه الان من چطور میتونم ببینم اون ابلاغیه چی هستش؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

سلام وقت بخیر
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و انحصار وراثت پدر به همراه کارت شناسایی خودتون را نشان مدیر دفتر دهید، از ایشان بخواهید تا با تغییر رمز پدرتان ، وارد سامانه شده و ابلاغیه را برای شما پرینت بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید ابلاغیه از قبل ارسال شده باشد اما زمانی که شخصی به رحمت خدا می‌رود می بایست به طرفیت وراث دادخواست داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شماره ملی وی برو دفتر الکترونیک قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سامانه احراز هویت ثنا ، کد ملی مسدود شده باشد و شناسنامه‌اش مهر فوت شده خورده باشد ابلاغیه نباید ارسال شود بهتر است از شعبه مربوطه حضورا پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به همان شعباتی که ابلاغیه آمده فوتی پدرتان را اعلام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمالاً برای زمان قبل از فوت ایشان است و ممکن است پرونده در جریان داشته باشنددرآنصوورت پرونده به طرفیت شما ادامه پیدا می‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به شعبه رسیدگی کننده اعلام کنید