مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی

سلام من 1ماه و 20روز پیش پزشکی قانونی رفتم الان اصلا خبری از نامه پزشکی قانونی ندارن ولی گفتن خودمون اطلاع میدم بهتون.ایا این همه زمان گذشته و هنوزپیامک و زنگی دریافت نکردم از پزشکی قانونی عادیه.؟خودشون اطلاع میدن بهم ؟برای دریافت نامه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً وقتی گواهی پزشکی قانونی برای شما صادر می شود کد رهگیری به شما داده می‌شود و بر اساس آن میتوانید پیگیری کنید و اگر نیاز به معاینه مجدد هم باشد یک شماره پرونده و تاریخ مراجعه بعدی شما بر روی آن ثبت شده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با داشتن شماره نامه بهتر است مراجعه حضوری داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است حضورا موضوع را پیگیری نمائید