مشاوره حقوقی رایگان - ساخت باربیکیو در بالکن

سلام وقت بخیر
ملک یک آپارتمان 20 واحدی در5 طبقه جنوبی حیاط رو به جنگل هست واحد من در ضلع جنوبی میباشد و نما به سمت جنگل وحیاط هست ساخت باربیکیو اجری در بالکن تخلف محسوب میشه ؟.بالکن در نمای اصلی ساختمان قرار ندارد .و تخریب دیوار بین بالکن و سالن و تبدیل آن به درب شیشه ای تخلف هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لازمه هر تغییری در نمای ساختمان اول موافقت کل مالکین ساختمان و بعد موافقت شهرداری را لازم دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا باید مجوز شهرداری وجود داشته باشد