مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام
همسر بنده از اول حاملگی تحت نظر متخصص زنان زایمان بود و کل آزمایش و سونگرافی و غربالگری همش به وقتش انجام شد ضمنا بعلت قند حاملگی و تنگی لگن و سزارین فرزند اولم اینبار نیز باید سزارین میشد طبق نظر پزشک
متاسفانه اواخر حاملگی طبق زمان معاینه به پزشک مراجعه کردیم که برای سونوگرافی فرستاد دکتر بعد مشاهده جواب سونوگرافی 2هفته بعد جهت مراجعه به مطب و معاینه وقت داد بعد گذشت 4روز از آخرین ویزیت حال همسرم خراب شد بعد مراجعه به بیمارستان بچه بعلت خفگی بر اثر مکونیوم همان مدفوع کردن در شکم مادر فوت کرد
حالا آخرین سونوگرافی 35هفته و3روز نشان میداد ولی مکونیوم هفته40تا42اتفاق میافته و نوزاد نیز بعلت سزارین باید هفته38عمل میشد لطفاً راهنماییم کنید
ممنون از عوامل برنامه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید قابل شکایت و پیگیری است و امکان وصول نتیجه مطلوب متصور است

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان محل وقوع جرم شکایت قصور پزشکی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید و موضوع به کمیسیون پزشکی ارجاع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما پاسخ داده شده و مجدد عرض می کنم در صورت اثبات قصور پزشک به شما دیه تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، از طریق دادسرای رسیدگی به جرایم پزشکی حتما شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات تقصیر پزشک دیه متوانید بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما قبلا داده شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در این خصوص شکایت کنید تا بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصور پزشکی در فوت طفل در شکم مادر وجود داشته باشد قابل شکایت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي جرايم پزشكي شكايت فرماييد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای قصور پزشکی میتوانید از دو طریق کمیسیون های نظام پزشکی برای اثبات تقصیر یا قصور پزشک شکایت کنید و برای مطالبه خسارت و دیه احتمالی از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق دادسرای نظام پزشکی و هیئت انتظامی جهت رسیدگی به تخلفات پزشکان شکایت نماید