مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از متخصص زنان

دوران حاملگی تحت نظر متخصص زنان بودم که در مطبش دستگاه سونوگرافی داشت وزن بچه رو 3/5کیلو تشخیص و برام زایمان طبیعی نوشت موقع تولدبچه 4/700گرم بود و یه دستش آسیب کامل دید بعد از گذشت 3سال و 170جلسه فیزیوتراپی و کاردرمانی 70درصد عصب دستش برگشته و 30% قابل برگشت نیست ؟ میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام قاعدتا همان زمان می‌بایست طرح دعوا می‌کردید مگر کمسیون پزشکی قصور پزشک را تایید کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قصور ثابت شود. نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار تخصصی است و جزئیات زیادی دارد که بای د به آن آگاه باشید چرا که مدت زیادی از آن گذشته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این مشکل به دلیل قصور پزشکی اولیه باشد می‌توانید شکایت نماید علت می بایست مشخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق نظام پزشکی اقدام کنید و اگر دلایل کافی برای اثبات جرم دارید مبتوانید از پزشک تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید قصور پزشکی را ثابت کنید در این صورت بله

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت خود را از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت نمایید

و در کمیسیون پزشکی ، قصور پزشک بررسی خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله البته پزشک قانونی باید علت را زایمان طبیعی تشخیص دهد .