مشاوره حقوقی رایگان - ستاندن سهم الارثم از همسرم

در تاریخ 4/4/1399 وکالت فروش سهم الارثم را به همسرم دادم. وی پس از دریافت ثمن معامله ملکی را بنام خود خریداری کرده است. اینک خود را مالک دانسته و از استرداد سهم الارث دریافتی خودداری کرده و دادخواست خلع ید اجرت المثل مدت زمانیکه ملک دست من بوده را درخواست کرده است. راهکار قانونی جهت احقاق حقم چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در وکالتنامه حق فروش به او را هم دادید و او سهم الارث شما را به مبلع ... تومان فروخته بااستتناد به ان مبایعه نامه می توانید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ .... بدهید البته بهتره وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس وکالت‌نامه و اثبات اینکه ثمن معامله را شما پرداخت کردید میتوانید دادخواست مطالبه وجه یذهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالت نامه ، دلیل مالکیت وکیل نیست و در صورت فروش ملک ، وکیل مکلف است که مصلحت موکل را رعایت نماید و وکیل باید ثمن معامله را به موکل پرداخت نماید

و شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس را به طرفیت وکیل مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست بدهید و حساب ایام وکالت را از همسرتان مطالبه کنید.
با عنوان خیانت در امانت نیز می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام اگر وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل از جمله فروش ملک ولو به نام خودش را به هر میزان و مبلغی که داده باشید شما هیچ کاری نمی توانید انجام بدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همه چیز بستگی به مفاد وکالت نامه ایی دارد که به همسرتان اعطا کرده اید .
بنابراین می توانید تماس بگیرید تا پنل ارسال مدارک برای شما فعال شود و راهنمایی شوید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قانونا وکیل باید ثمن معامله را به شما بدهد و نمی تواند تصاحب نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به ارائه حساب دوران وکالت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نیازمند گفتگواست اما باید مبلغ را مطالبه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بادرود متن وکالتنامه می بایست مطالعه شود در متن وکالتنامه آیا موکل موظف به دادن حساب دوران وکالت به وکیل بوده است یا خیر و در خصوص اینکه در حال حاضر چه اقدام قانونی میتوانید انجام دهید می بایست متن وکالتنامه و نوع معاملاتی که توسط همسر شما انجام شده است دقیقاً بررسی گردد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید متن وکالتنامه و نوع معاملاتی که توسط همسر انجام شده بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست حساب دوران وکالت مبنی بر مطالبه ثمن معامله را مطالبه وتقدیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ارائه صورت حساب دوران وکالت بدهید...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید وکالتنامه شما بررسی گردد با این حال میتوانید در صورتیکه وکالت فروش سهم ارث و خرید ملک دیگری را به ایشان داده اید با استناد به آن اقامه دعوا نمایید و یا اگر تنها وکالت در فروش سهم الارث رابه ایشان داده ایددعوی مطالبه وجه ثمن وخسارت تاخیر تادیه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد وکالتنامه دارد علی ایحال دادخواست مطالبه حساب ایام تصدی وکالت قابل طرح می باشد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خلع ید به نظر نتیجه دارد ولی اجرت المثل خیر شما نیز دادخواست مطالبه سهم الارث را طرح نماید هرچند اثبات آن کار دشواری است

یک وکیل

ثمن معامله ناشی از فروش سهم الارث شما قابل مطالبه است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواستی تحت عنوان مطالبه ثمن به نرخ روز با جلب نظر کارشناس علیه ایشان مطرح کنید

یک وکیل

توصیه می شود از خدمات وکلای دادگستری بهره ببرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم می توانید انید دادخواست حقوقی مطالبه وجه ، تصدی ایام وکالت بدهید هم می توانید شکایت کیفری خیانت در امانت کنید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

وکیل اگر ملکی را از طریق وکالت شما فروخته یا معامله ای کرده باید مبلغ ان را به شما بدهد در غیر این صورت ایشان مسئول است و میتوانید علیه ایشان طرح دعوا کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متاسفانه صرفا می توانید سهم الارثتان را مطالبه کنید