مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام
در ساختمان تک واحدی 4 طبقه که اکنون ساکن هستیم، طبقات یک و دو به ترتیب مالک 10 متر از پارکینگ که در سندشان قید شده است هستند که مجموعاً می‌شود 20 متر، حال مالک طبقه اول مدعی است 60 متر باقی‌مانده از پارکینگ متعلق به ایشان است در حالی که در سندش مذکور نیست، آیا متعلق به او است؟ آیا حق فروش دارد؟ آیا جزء مشاعات همسایگان دیگر نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا محوطه پارکینگ جز مشاعات است و متعلق به تمام مالکان میباشد حتی اگر یکی از مالکان پارکینگ نداشته باشد

و هر گونه تصرف در مشاعات ساختمان باید با موافقت تمام مالکان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان فقط مالک بخشی است که در سند به عنوان پارکینگ تعیین شده وحق تصرف در سایر قسمت ها را ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا جز مشاعات است و حرف بیجا زده ایشان فقط جای ده متر پارکینک دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چنین چیزی نیست متعلق به مشاعات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا وضعیت مشاعات مشخص شود ابتدا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر چیزی که در سند قید شده همان است در اسناد تک برگی کاداستر دقیقا ملک جا نمایی شده است ولی در اسناد دفترچه ای نوشته حروفی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

60متر الباقی متعلق به مشاعات کل ساختمان است مگر اینکه در سندیکی از مالکین چیزی قید شده باشد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگه در سندش نباشد حقی ندارد و مشاعات محسوب می‌شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام یکی از موارد مشاعات، پارکینگ اضافه است.
و مشاعات برای استفاده مشترک میباشد هیچ یک از ساکنین آپارتمان نمی‌توانند این حق را از شخص دیگر سلب کنند و مانع استفاده ی انها از مساحت مشترک آپارتمانی شوند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

متراژ باقی مانده مشاع بوده و کلیه مالکین در آن شریک می باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا ـ هر مقدار در سند قید شده باشد مالک است. ثانیا ـ ما بقی که در سند قید نشده جزء مشاعات بوده و اختصاصی نیست.
ثالثا ـ پارکینگ را به اشخاصی غیر از ساکنین همان واحد نمی توان فروخت.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چوندر سند نیامده تعلق به مشاعات دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز سند اختصاصی ایشان نباشد جز مشاعات است وحق دخل وتصرف بدون اذن سایر مالکین را نخواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جملگی خیر به صورتمجلس تفکیکی ساختمان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پروسه تغییر نام مراحلی دارد که می بایست مراحل آن را با دقت انجام دهید و شناسنامه جدید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به اندازه ای مالک است که در سندش ذکر شده باشد و بیشتر از ان مالک نیست مگراینکه صورتجلسه و یا قرار دادی وجود د اشته باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این مشکل شما با نظر کارشناس حل میشه تامین دلیل کنید از شورا دقیقا شرح بدید دردادخواست تا کارشناس تعیین بشه مشکل شما حل میشه

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر متعلق به ایشان نیست