مشاوره حقوقی رایگان - پدرم میگه مدرک داری برو شکایت کن..

سلام خسته نباشید.ما سال 90منزلی داشتیم که تمام اعضای خانواده سند داشتیم ورثه نبود.که هرکدام 1سهم داشتیم.170فروختیمش.تقریبا نفری 24میلیون میرسید.همه سهمشان را خانه خریدن اما پول من دست پدرم بود بهم نمیداد.گفتم یک خانه هم واسه من بگیر.اما در جواب میگه که پول نداری دست من میگه میتونی برو شکایت کن اگه مدرک داری بیا بگیر.حالا من موندم بعد 11سال اون پول چقدر میشه.مگه خانه میشود خرید با 24 میلیون.حالا میخوام بدونم آیا میشه بدون هیچ مدرکی به پولم برسم.یا نه؟؟البته سند در محضر هست.و حساب بانکی منم مشخص میکنه که پولی واریز نشده به این مبلغ درسته؟راهنمایی میخوام ممنون میشم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بده به طرفیت پدر و خریدار ملک بهتر است حصوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر مدرکی دال بر مالکیت و فروش داشته باشید کمی توانید با شاهد اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه
وجه اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه بنظر مدرکی ندارید بهتر است بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به پدرتان ارسال نمائید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید و درخواست استعلام از محضر مربوطه را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اعضای خانواده بخواهید شهادت بدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ادله اثباتی می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از همه آنها به عنوان ایراد ضرب و جرح با سلاح سرد شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پاسخ اشتباه شد دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
برای ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت برای اثبات این موارد دلایل قانونی لازم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدرکی از جمله رسید شاهد دست نوشته و یا چت در این خصوص دارید میتوانید مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ای در این مورد برای پدرتان ارسال نمائید و سپس دادخواست مطالبه وجه ارایه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توان به دلیل و مدرک و شاهدحتی استعلام از دفترخانه به طرفیت پدرتان و خریدار دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر در تادیه بدهید البته باید اسناد و مدارکی دال بر اینکه پول حاصل از فروش در ید پدرتان است ارائه نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست مطالبه وجه دهید

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

سن شما در زمانی که پول سهم شما دست پدر بوده مهمه اگر از 18 سال رد شده بودید و دلیل بر مطالبه از پدر کرده باشید و او امتناع کرده باشه ممکنه بتونید به نرخ روز ازشون بگیرید. نیاز به اطلاعات بیشتر داره

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله درسته اما فقط می توانید همان مبلغ را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ به شما پرداخت می شود مگر اینکه اثبات نماید از ایشان مطالبه کرده اید