مشاوره حقوقی رایگان - شریکم از من چند ساله دزدی میکنه

سلام شریکم چند ساله داره از من دزدی میکنه من تازه متوجه شدم با پولی ک ازم دزدید خانه و طلا خرید من میتوانم از او شکایت کنم و پولم رو به نرخ روز بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید تامین دلیل نمایید و اتمام شرکت را مطرح بفرمائید و ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ادله محکمه پسند دال بر سرقت دارید بله امکان شکایت وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت همین عنوان از ایشان شکایت کنید لیکن باید دلایل محکمه پسند داشته باشید چرا که صرف شک یا احتمال دلیل بر اثبات وقوع جرم نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی برای اقامه دعوا باید دلیل داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ادله اثباتی باید سرقت را ثابت کنیدتا رد مال شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مدارکی دارید می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یله می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و درخواست کارشناسی کنید تا مبلغی که برداشت کرده مشخص بشه.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت وجود دارد ولی باید بر پایه اسناد و مدارک باشد و اثبات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک قانونی ارائه شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با ادله مستند و نه ادعای غیر مستند میتونید فقط پولی که سهم شما بوده از روزی که دادخواست میدید خسارت تاخیر بگیرید نه نرخ روز.و کیفری هم نمیشه فقط حقوقی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات سرقت دارید بله رد مال جزئی از مجازات سرقت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نیاز به توضیحات بیشتر است با این توصیحات نمی شود راهکار داد سوال بسیار کلی هست برای احقاق حق بیشتر توضیح دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اقامه دعوا باید دلیل داشته باشید در اینصورت محکوم به رد مال میسود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توانید البته پول آن به نرخ روز محاسبه نمی گردد و در نهایت می توانید از آن تاریخ خسارت تاخیر تادیه دریافت نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان طرح شکایت کنید
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر مدرک دارید شکایت سرقت را مطرح کنید

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

به نظرم عنوان دزدی راجع به شریک صدق نکنه با دعوای حقوقی مشروط به داشتن ادله و اثبات موضوع بهتر به نتیجه میرسید با این حال برای شکایت کیفری عنوان خیانت در امانت شاید صواب تر باشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای اقامه دعوا باید دلیل داشته باشید

در این صورت محکوم به رد مال می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید اثبات نمایید در اینصورت درصورت وجود عین مال باید به شما رد گردد و در غیر اینصورت به نرخ روز پول آن پرداخت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت نمایید خسارات وارده به خود را نیز مطالبه نمایید ولی به نرخ روز نمی توانید مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما کلی است باید جزئیات را دانست عنوان مجرمانه بعد از مشاوره حضوری یا تلفنی ظاهر خواهد شد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله ولی برای اقامه دعوا باید دلیل داشته باشید