مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت اجاره نکردن خانه

من یک خانه داشتم که یک نفر خانوم اومد و پسندید منتها گفت پول رو فردا میدم و گفت شما کلید رو هم فردا بدید منتها امروز قرارداد بنویسیم ما هم تو قرارداد قید کردیم که پس از دادن پول پیش کلید داده میشود و قرارداد رو نوشتیم ولی الان یک هفته گذشته نه خبری از مستاجر شده و نه جواب تلفن رو میدهد و چون ما قرارداد رو نوشتیم دیگر تا این قرارداد باطل نشود نمیشه به یک نفر دیگه اجاره داد الان اگر من شکایت کنم به نظرتون نتیجه چی میشه آیا میتوان قرارداد رو باطل و هزینه ای که برای نوشتن قرارداد شده رو گرفت طرف مقابل من هم خانوم هستش فرقی نمیکنه که خانوم باش یا آقا در قرارداد
1. در قراردادی که نوشتین پولی رد و بدل نشده تنها کمیسیون مشاور املاک رو دادیم که مبلغ اونم یک میلیون تومانه
2. آیا با شکایت میتوان در کمترین حالت پول کمیسیون خانه رو ازش گرفت
3. آیا میشه با شکایت ضرر و زیان خونه ای که خالی مونده رو گرفت
4. خونه من گرگانه بعد ایشون گفتن من رفتم تهران الان از گرگان میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پول کمسیون قابل مطالبه نیست و محل شکایت گرگان هست و طرف قرارداد فرقی ندارن که خانم باشه یا آقا

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ارسال اظهارنامه فسخ با مطالبه اجرت المثل بعد اگر نیامد دادخواست تایید فسخ بعلاوه مطالبه اجرت المثل از تاریخ انقعاد قرارداد تا صدور حکم قطعی تایید فسخ بعلاوه خسارات دادرسی شامل هزینه کارشناس و حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و حق الزحمه بنگاه معاملاتی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد را تحویل مستاجر داده اید به ناچار باید دادخواست الزام به پرداخت پول پیش بدهید و طبق قرارداد پول پیش و اجازه بها را مطالبه کنید.
اگر قرارداد را تحویل نداده اید می توانید با هماهنگی املاک قرارداد را فسخ کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دلایل ابرازی دارد تا بتوانید ادعایتان را ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید قرارداد را با ایشان فسخ کنید لیکن لازمه این عمل بدوا ارسال اظهارنامه به ایشان در این خصوص می باشد ، در صورتی که مجددا نسبت به اظهارات شما بی تفاوت ماندند دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید و اجرت المثل روزهایی که خانه بلا مستاجر مانده است را از ایشان طلب نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد اجاره برای مستاجر ارسال نمایید و بعد ملک را به دیگری اجاره بدهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اظهارنامه ای ارسال کرده و اگر در مهلت قانونی پاسخی نداد دادخواست فسه و تقاضای خسارت نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین شکایتی ارزش دوندگی در دادگاه را ندارد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما می توانید اجاره بهای تمام مدت را از ايشان مطالبه کنید جتی در فرض خالی ماندن خانه و اجاره ندادن آن

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی مدارک هست چون مشخص نیست اصلاً نسخه ای ازقراردادهم به ایشان تحویل شده یانه اگر نشده خانهرابه شخص دیگراجاره دهیدواظهارنامه فسخ چیپس دادخواست فسخ قرارداد ومطالبه اجرت المثل ملک به اضافه ضرروزیان این مدت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفتر وكيل محل ملك مراجعه نماييد و برايتان طرح دعوا نمايد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما دو راه حل دارید راه حل اولین است که قرارداد خود را ادامه دهید چون عقد لازم است و می‌توانیم وجود خود را مطالبه کنید و یا اگر قصد فسخ معامله را دارید ابتدا یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید با توجه به اینکه بنده گرگان نیز فعالیت دارد می توانید زودتر به این نتیجه برسید اما بعد از اظهارنامه دادخواست فسخ بدهید و اجرت المثل را نیز می بایست مطالبه کنید اما برای شکایت دوم می بایست در تهران اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه قرارداد را تحویل مستاجر داده اید باید دادخواست الزام به پرداخت بدهید و طبق قرارداد پول پیش و اجاره بها را مطالبه کنید.
صلاحیت با گرگان می باشد
مبلغ کمیسیون قابل استرداد نمی باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما در واقع یک پرونده بزرگ حقوقی است باید تک تک ابعاد آن را بررسی کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است...