مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه از طریق اجرای ثبت

با سلام
منزل مسکونی در روستا اجاره دادم
حدود 2 سال پیش بعلت عدم پرداخت اجاره بها و اتمام مدت قرارداد از طریق اجرای ثبت بعد از طی مراحل ابلاغ جهت تخلیه مراجعه کردیم که همسر مستاجر با خواهش تمنا مهلت گرفت و مبلغی هم بعنوان اجاره معوق پرداخت و گفت شوهرش که همون مستاجر من هست زندانه
الان دوسال گذشته نه از زندان اومده نه اجاره دادن نه تخلیه میکنن
برای تخلیه کردن باز باید برم اجرای ثبت تخلیه بگیرم یا فقط همون یک بار میشد اقدام کرد ؟ برای تخلیه و تحویل ملک و اخذ اجور معوقه چکار کنم و به کجا مراجعه کنم ؟ مستاجر هم نیست میگن زندانه
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نحوه توافق شما در اعطای مهلت دارد ولی برای اجاره معوقه باید دادحواست بدهید به دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر قرارداد اجاره عادی است شما باید در شورا دادخواست دستور تخلیه فوری مطرح نمایید و رای تخلیه صادر خواهد شد
و برای اجرای رای تخلیه ، شما باید تمام مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و سپس
بلافاصله دادخواست مطالبه اجاره بها معوقه و خسارات وارده را مطرح نمایید و کپی دادخواست را به اجرا ارائه نمایید و درخواست توقیف مبلغ رهن را نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید مجدد اقدام کنید البته اگر اجاره نامه شما رسمی نیست در شورا رسیدگی میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد قرارداد اجاره دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید اگر انجام دادن به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما می توانید دادخواست تخلیه فوری را به شورای حل اختلاف از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اجاره در ثبت تنظیم شده از طریق ثبت اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از متن سوال پیداست اجاره نامه شما رسمی است بنابراین باید از طریق اجرای ثبت اقدام کنید اما بابت وجود معوقه باید دادخواست مطالبه اجور معوقه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شورایرحل اختلاف دستور تخلیه فوری بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای اجور معوقه باید دادخواست بدهید اما برای تخلیه از طریق اجرای ثبت محدویتی وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توافق شما در حين عمليات اجرايي قبلي مناط اعتبار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قرارداد عادی می باشد حال قراردادی که طرفین با هم تنظیم کردند یا در مشاور املاک تنظیم شده و کد رهگیری دارد برای این نوع قراردادها می بایست حتماً به شورای حل اختلاف محل مراجعه نموده چرا که در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد و بعد از آن درخواست تخلیه صادر می شود و می بایست توسط اجرای احکام اقدام شود زمان می بایست مبلغ رهن را به حساب دادگستری واریز نمایید و بعد از آن می توانید تمام خسارات قانونی در قرارداد را مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اجرای ثبت مراجعه ودر صورتیکه پرونده بایکانی نشده باشد قابل پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

سردفتری که اجاره نامه در آن جا تنظیم شده اجراییه را به دایره اجرا ابلاغ میکند؛ حال دایره اجرا با وصول اوراق،

ظرف 24 ساعت تشکیل پرونده میدهد و به مامور ابلاغ میکند و مامور هم ظرف 48 ساعت آن ابلاغیه را به مستاجر تحویل میدهد و رسید دریافت میکند و

اگر مستاجر آن را تحویل نگرفت این امر را در اوراق مینویسد و ظرف 3 روز تخلیه را انجام میدهد.

حال اگر کسی در آنجا نباشد مامور امور مزبور را قید میکند و در محل مزبور الصاق میکند و در آن اعلام میکند که باید ظرف 3 روز تخلیه را انجام دهند در غیر این صورت خود مامور اجرا کار تخلیه را انجام خواهد داد.