مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام همسر بنده (زوجه) 3 سالی هست که خونه و زندگی خودش رو تغییر داده و از زمانی که بنده قولنامه خانه را به نامش زدم از فرداش بنده را به منزل راه نداده و یک سال بعد تغییر مکان داده و البته تمام اثاث منزل هم با خود برده، بنده تمکین زدم، خانه هم تهیه کردم ولی چون اثاث منزل را خانم بنده برده بود اثاث نداشتم و دادگاه رای را به خانم بنده داد به علت نداشتن اثاث، میخواستم بدونم وقتی اثاث منزل را خانم 3 سال پیش با خود برده چرا باید دوباره تهیه کنم و خانم اقرار کردن که جهاز خودش بوده و برده و الان هم خواستن که بنده مجدد اثاث تهیه کنم تا تمکین کنن آیا این درست است؟
کاری به قانون ندارم آیا شرعا این درست است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرعا درست نیست البته اگر شما خریده اید بعنی جهیزیه خودش نبوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید خودتان اثاث تهیه کنید خانم وظیفه ندارد جعبه خود را برگرداند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرعا صحیح نیست . می تواند علیه زوجه دادخواست استرداد وسایلی که برده بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تهیه اثاث منزل برعهده شوهر است و زوجه وظیفه ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تمکین متاسفانه باید منزلی همراه با حداقل جهاز تهیه نمایید که درصورت تمایل می توانید با بنده در ارتباط باشید تا در این خصوص شما را راهنمایی کنم که چکاری بهتر است انجام شود ، اما در مورد وسایل و اقلام مورد نیاز باید علیه همسرتان طرح دعوی مناسب نمایید و ایشان باید ثابت کند که اقلام برای جهیزیه بوده و شما باید اثبات کنید وسایل را شخصا در طی سنوات زندگی مشترک خریداری نموده اید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تهیه اثاث البیت شرعا و قانونی به عهده مرد است

یک وکیل :

با سلام
بله تهیه اسباب منزل با زوج می باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چون تدارک اثاث منزل بعده زوج می باشد

در صورتیکه آن اثاث متعلق به شما بوده

می توانید دادخواست استرداد اثاث را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در حال حاضر رویه دادگاه ها به همین صورت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله قانونا اثاث البیت جزء‌نفقه و با مرد است خرید جهاز عرف است قانونی در این مورد که زن ملزم به تهیه اثاث البیت باشد نداریم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر شما وسیله ها را تهیه کرده بودید چرا وقتی اثاث و جهیزیه راباخودبرداعتراض نگردید. نفقه شامل مسکن اثاثیه منزل و خوراک و هزینه‌های درمانی است که شامل اثاثیه هم میشه

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،از ارکان دعوی تمکین،تهیه منزل مستقل همراه با وسایل زندگی می باشد که تهیه وسایل زندگی به عهده زوج می باشد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

از لحاظ قانونی شما باید مدرکی در دست داشته باشید که درخواست استرداد لوازم رو موفق به وصول بشید چون شما خواهان هستید و باراثباتی این موضوع در وهله ی اول بعهده شماست اگر نتونستید مدرک وسایل فراهم کنید درجلسه به سوگند اشاره کنید که درصورتیکه ایشون سوگند یاد کنن که وسایل جهاز خودش بوده دیگه دادخواست شما هم رپ میشه

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

باسلام با توجه به سوال شما که در پایان ذکر کردید که آیا قانون و شرع درست است ؟ بله ‍چون بموجب عقد زوجیت تعهد زوجین در مقابل هم برقرار میشه و همانطوری که تمکین به عهده زوجه است به همان دلیل وظایف زوج : پرداخت نفقه زوجه و تعیین مسکن و تامین اساس البیت و لوازم منزل می‌باشد که در صورت عدم تهیه حکم به نفع زوجه صادر می‌شود که وظایف

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام استرداد مال منقول برای برگرداندن وسایل اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

من اندك سوادم در رشته و علم حقوق مي باشد و فقط متخصص حقوق هستم
در مورد شرع بايد از حوزه هاي علميه و مراجع محترم سوال و استفتا فرماييد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
در حال حاضر رویه ی چنین پرونده هایی اینگونه است . زوج وظیفه ی تهیه ی وسایل موردنیاز برای زندگی مشترک را دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تهیه مسکن و اثاث البیت با زوج می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وسایل مربوطه به شما است وامکان اثبات ان وجود دارد دادخواست استرداد اموال را طرح نمایید