مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر من توی سایت لباس خریداری کردم به مبلغ 721 هزار تومن به من گفتن 5 تا 8 روز به دستتون میرسه ولی 22 روزه که خبری نیست و پشتیبانی و اینستا و واتساپ پیگیری کردم و زنگ زدم بازم خبری نشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه صاحب کارت دادخواست مطالبه وجه دهید و یا تحویل مبیع دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحت عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای شکایت کیفری مطرح نمایید به پلیس فتا ارجاع میشود پرینت پرداختی نیز پیوست شکایت خود نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع جنبه کیفری ندارد حقوقی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا کلاهبرداری انجام شده است
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا رسیدگی شود و منبعد بهتر است پول را به همگام تحویل پرداخت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع اکر عدم انجام تعهد باشد جنبه حقوقی خواهد داشت وباید دادخواست تقدیم نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شکایت کلاهبرداری کرده و پرینت مکالمات و رسید ها را پیوست دادخواست نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

می توانید باطرح شکایت پیگیری لازم انحام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید ولی ابتدا به پلیس فتا موضوع را اطلاع دهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر احیانا متوجه کلاهبرداری اینترنتی ظدید باید از دادسرا پیگیر وشکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مجوز,دارند به اتحادیه کسب و کارهای تجاری مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت شکایت

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقدام نمایید.

و در متن شکایت و دلایل آن موارد زیر را لحاظ و استناد نمایید :::

آدرس سایت‌ها

شماره تلفن‌های تبلیغاتی

شماره کارت‌ها و حساب‌های بانکی مشتکی عنهم

اخذ استعلام از پلیس فتا

پرینت‌های بانکی از مؤسسه مالی که شاکی در آن حساب دارد.

اخذ استعلام از سامانه‌های همراه اول، ایرانسل یا مخابرات در صورت لزوم.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مرجع صادركننده پروانه و نمادالكترونيك شكايت نماييد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری (غیراینترنتی) شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس به عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است.