مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از پذیرش وصیت بعد چندسال

باسلام و عرض ادب
پدر بنده در سال 77 بعد از چند سال طی بیماری طولانی مرحوم شدند
قبل از مرگ تعدادی از زمینهای خود را برای آنکه پدربزرگم بعد از فوت ایشان مدعی نشود به نام مادرم فروش نامه سوری تنظیم نمودند و یک وصیت نامه برای باقی زمینها و یک عدد خانه خود تنظیم نمود
در سال 84 مادرم فرزندان را فراخواند و وصیت نامه را قرائت نمود و من و خواهرم به خاطر فشار مادر وصیتنامه که برای کل اموال بود پذیرفتیم
پذبرش این وصیت نامه بسیار به ضرر ما تمام شد و بخش زیادی از اموال که من و خواهرم میتوانستیم خودمان قانونا تملیک کنیم با پذیرش آن به برادرانمان داده شد و مادر ما هم که در حال حاضر به واسطه آن فروشنامه های سوری مالک باقی زمینهاست همه را به برادرانمان خواهد داد.
یک نکته آن که بخشی هم از آن چه به من و خواهرم رسید منابع ملی شناخته شده و در مجموع از 12هزار متر زمین و خانه ای که پدرم داشت کلا 800 متر به ما رسیده که منابع ملی است.
سوال من آن است که آیا من وخواهرم میتوانیم بعد از چند سال از پذیرش آن وصیتنامه، به اصطلاح زیر میز بزنیم و حقوقمان را بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متن ان معتبر باشد و وصیت نامه دست نویس باشد و معارضی نداشته باشد خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی بله راهکارها های برای شما متصور است ولی نیاز به توضیحات بیشتر هست جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که ثابت شود آنچه به شما انتقال یافته است هم اکنون جزء منابع طبیعی شده است شما می توانید دادخواست اعلام بطلان تقسیم نامه مطرح نمایید و تمام اموال مجدداً و مطابق قانون تقسیم می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع دارای ابعاد مختلفی است بهتر است تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مفاد وصیتنامه بررسی شود
طبق قانون هر شخصی می تواند فقط تا 1/3 از تمام اموال خود را وصیت تملیکی نماید و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه میباشد

و اراضی منابع ملی متعلق به دولت است ولی شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید و اراضی را از منابع ملی خارج نمایید و جز مستثنیات قرار بگیرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی امکان پذیر می باشد که باید مفاد وصیت نامه مورد مطالعه قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی دارد که صورتجلسه تنفیذ وصیت نامه را امضآء کردید با نه ضمنا میتوانید برای ابطال فروشنامه صوری هم اقدام کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . بستگی به اقدامات شما پس از آن وصیت داره و به نوعی به منزله تایید آن وصیت نباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارکی که تنظیم شده بررسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وصیت تا یک سوم اموال قابل قبول است وصی میتواند از قبول وصیت خودداری نماید اما اگر قبول نماید قابل رد دوباره نیست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

وصیت نامه کاملا بر یک سوم اموال موثر هست شما با تقاضای سهم الارث به دادگاه بجز یک سوم بقیه ی اموال به نحو قانونی یا بفروش میره یا تقسیم میشه

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،وصیت متوفی تا یک سوم اموال نافذ است مگر انکه همه وراث رضایت دهند،اگر پذیرش وصیت تحت اکراه وفشار بوده با اثبات اکراه میتوانید،مدعی سهم الارث خود شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر متن ان معتبر باشد و وصیت نامه دست نویس باشد و معارضی نداشته باشد خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید اسناد و مدارکی که تنظیم شده بررسی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توانيد با بهره مندي از وكيل باسابقه و حاذق حق و حقوق شرعي خود را احيا نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است