مشاوره حقوقی رایگان - سن

با سلام من یکی از دوستام با این مسئله برخورده ولی نمی دونه چه کاری باید بکنه بهش گفتم که برو به پدر و مادرت بگو نرفت گفت نه می ترسم گفتم که چرا پدر مادرت بهتر کمکت می کنن بازم گفت می ترسم و از من خواست که جواب یکی از سواله شو بدم گفت من توی سن 7 سالگی با پسر عمم که 4 سال ازم بزرگ تر بود انجام دادیم دو تایی و به خودم گفتم جواب سوال اینو که این هست آیا به من تجاوز شده از کجا بیارم منم چون که سر در نمیاوردم باید چطوری جواب این سوالشو بدم برای خودمم سوال پیش اومد
1 آیا من درست گفتم که به پدرت و مادرت بگو ؟سوال خودم
2 آیا اون بهش تجاوز شده توی اون سن؟سوال دوستم
ولی یه توضیح بدم در مورد سوال 2 من از پدر مادرم به صورت غیر مستقیم و از دوستانم به صورت مستقیم این سوال رو کردم پدر و مادرم و 6 7 و همین طور از خویشاوندانم به صورت غیر مستقیم که آگاهی دارن من پرسیدم و همشون یک جواب دادند گفتن توی هر خانواده ممکنه از این کار ها کنن ولی اگه عمیق بشه ممکنه تجاوز بهش بشه
به دوستم گفتم چرا می ترسی گفت نمی خوام آبروم بره

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست لازم نیست کاری انجام دهد چون نابالغ بوده است