مشاوره حقوقی رایگان - به اثبات نرساندن اتهاماتی که زده و پرونده با قرار منع تعقیب صادر شده الان درخواست طلاق داده

همسرم علیه من پرونده ای درست کرد که موفق نشد در آن صحنه سازی و قرار منع صادر شد اعتراض زد اومد پرونده دادگاه کیفری در آنجا هم منع توقیف موقوفی صادر شد. درخواست نفقه خود و بچها را درخواست کرده معوقه و جاریه و ایام زوجیت که در این پرونده هم موفق نشده و پرونده مختومه شده در پرونده حضانت در اولین جلسه بنده دیر به دادگاه رسیدم که تا 6 ماه موقتی به خانم تعلق گرفته و در همان روز پرونده مختومه گشته است و الان من در خواست حضانت فرزندانم را زدم و همسرم درخواست طلاق یکطرفه درخواست کرده درضمن بدون هیچ اطلاعی به بنده جهت مشاوره نشده است و و خود نیز 3جلسه رفته است و تمام نامه زده برای دادگاه عدم امکان سازش و اولین جلسه دادگاه قاضی به داور ارجاع داد پرونده را .حال چه میشود کرد .با این پرونده طلاق .درضمن تمکین محکوم هم شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام در صورت وجود شرایط مندرج در سند ازدواج یا اثبات عسر و حرج حق درخواست طلاق دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اخذ توضیحات بیشتر نیاز هست با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی با توجه به مستندات و دلایل زوجه و دفاعیات شما حکم صادر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام حکم طلاق نمی تواند بگیرد، ولی برخی احکام به ضرر شماست البته مساله شما نیاز به مشاوره دارد و بررسی مدارک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید داور معرفی کنید و از داور بخواهید که در نظریه خود بنویسد که زوج همسر خود را دوست دارد و قصد طلاق ندارد .
شما نیز در دادگاه می توانید اعلام کنید که با زوجه مشکلی ندارید و زندگی خود را دوست دارید و حاضر به طلاق زوجه نیستید.
اگر طلاق ندهید زوجه مجبور خواهد شد دادخواست طلاق به جهت کراهت از زوج بدهد که در این صورت باید مهریه خود را بذل کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مستندات خود را به دادگاه ارائه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طلاق ازسوی زوجه شرایط خاصی دارد و می بایست عسر و حرج خود در زندگی زناشویی را اثبات نماید به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میبایستی یک داور به دادگاه معرفی نمایید نسبت به جلسات مشاوره و ابلاغ آن ها به شما نیز به قاضی اعتراض کنید اگر کوتاهی جهت شرکت در جلسات مشاوره از جانب شما نبوده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به دلایل زوجه برای طلاق دارد به نظر زوجه به نتیجه نمی رسد ولی در هر حال رای دادگاه قابل تجدیدنظرخواهی است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد نیاز به بررسی دلرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای طلاق زن باید عسر و حرج خود را ثابت کند...

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعد از اینکه داور نظرش را اعلام کرد دادگاه در اینمورد تصمییم گیری می کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

عسر و حرج خود را ثابت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید رویت شود در کنار آن نیز اظهارات شما هم شنیده شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.طبق ماده 1130 قانون مدنی و شروط ضمن عقد

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام زن فقط در صورت اثبات عسر وحرج می تواند طلاق بگیرد واین مورد برای قاضی باید محرز شود.