مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نیم عشر به عهده من است ؟

باسلام.
من حدود یکسال برای مهریه زندان بودم در آخر بیست میلیون بابت مهریه پرداختم و طلاق توافقی گرفتیم تمام. الان ابلاغیه نیم عشر برای من اومده. آیا من باید پرداخت کنم ؟ چقدر باید پرداخت کنم ؟ چطور میشه که پرداخت نکنم چه راه حلی داره ؟ چون وضعیت مالی مناسبی ندارم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نیم عشر بعهده محکوم علیه هست با اینحال اگر بصورت توافقی طلاق گرفته اید مبلغ آن نصف میشود درصورت تمایل وکالت بدهید امکان تخفیف گرفتن هست