مشاوره حقوقی رایگان - دست خط

با سلام یک آقایی از من امضاء و اثر انگشت گرفت که بابت کارگاه خیاطی به من 200 میلیون پول داده اما پول رو به من نداده و با دست خط فرار کرده و هیچ سفته و چک هم از من نگرفته بابت ضمانت اما در کاغذ نوشته بابت ضمانت سفته دریافت میشود میخواستم ببینم چیکار میتونه بکنه می‌تونه منو تو دردسر بندازه من به این شخص دسترسی ندارم و من باید چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
و شما باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید
میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
با یک وکیل مشورت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند شکایت نماید چون امضای شخص بر روی سند به ضرر امضا کننده دلیل است و شما باید دفاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا باید از او تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به تنظیم اقرارنامه و اقرار خود شما ، امکان مطالبه وجه از شما وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و قابل دفاع میباشد و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان پیگیری با توجه به این اقرار نامه توسط این شخص از شما وجود دارد