مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد حکم نهایی

سلام, من یک شکایت داشتم که اخرین دادگاهی که رفتم بعدش یه ابلاغیه اومد برام با این متن (به پیوست یک نسخه دادنامه به شماره .... به حضور ارسال میگردد) این ابلاغیه برای ده روز پیشه و چیزی برام به صورت حضوری ارسال نشده, خواستم ببینم اگه بخوام بدونم چه حکمی صادر شده از کجا باید بفهمم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

اگر ثبت نام ثنا داشته باشید با مراجعه به کافی نت و ارائه رمز شخصی و کد ملی از دادنامه مطلع شوید