مشاوره حقوقی رایگان - مسائل خانواده

با سلام و خسته نباشید
ببخشید زنم منو از خونه بیرون کرده و بدون اجازه من دیروز تا حالا با بچم رفتن خونه باباش اینا کلید خونم برده و هرکاریش میکنم کلید به من نمیده و بچمم نمیاره ببینم الان من چکار میتونم بکنم پدر و مادرشم کمکش میکنند ضمن اینکه قرارداد رهن خونه و ماشین که وسیله امرار معاشمون هست بنام اونه و میگه مال منه. ممنون میشم راهنمایی کنید. من مردم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

چون قراردا به اسم همسرتونه برای برگشت نمیتونید کاری بکنید
اما دادخواست تمکین و حصانت فرزندتونو میتونید به دادکاه بدید

یک وکیل

باید به مرکز مشاوره خانواده مراجعه تا راههای درست زندگی کردن را هر دو نفر یاد بگیرید