مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف قرارداد مبایعه نامه بعد از فوت فروشنده

با سلام
یک واحد آپارتمان در حال ساخت با شرایط ذیل خریداری نموده ام
1 _ مبلغ 11 میلیارد ریال به فروشنده پرداخت کرده ام
2_ مقرر شده بعد از تکمیل ملک و همزمان با تحویل کلید آن به بنده مبلغ 800 میلیون ریال پرداخت کنم
3_ بعد از صدور سند و انتقال سند به نام من مبلغ 500 میلیون ریال پرداخت کنم .
اما چند روز بعد از ثبت قرارداد در دفتر املاک متاسفانه فروشنده فوت کرد و حالا فرزند اون مرحوم حاضر به اجرای تعهدات قرارداد نیست و تهدید کرده در صورتی که کل مبلغ باقیمانده را به او پرداخت نکنم این ملک را به شخص دیگری میفروشد
لطفا راهنمایی کنید که چه متنی برای شکایت بنویسم . آیا حتما لازم است وکیل بگیرم؟؟

پاسخ ها :

فوت فروشنده ملک قولنامه ای ملک