مشاوره حقوقی رایگان - فوت همسر و مهریه

با سلام ..همسر من دو سال پیش فوت کرده و هیچ چیزی بنام خودش نداره و فقط سابقه 9ماه بیمه .... پدر همسرم در قبال مهریه که 114سکه و 114شاخه گل رز هست خانه ای که در آن ساکن هستم را بنام من بزنه الان بعد از دو سال هیچ اقدامی نکرده ....من چطور میتونم مهریه ام را بگیرم و بجز مهریه نفقه به من تعلق میگیرد؟ همسرم کار آزاد داشته و الان من هیچ حقوقی از طرف همسرم دریافت نمیکنم.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث بدهید و لیکن جهت نفقه اقدامی متصور نیست جهت همکاری بیشتر بابنده تماس بگیرید

یک وکیل

دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث همسرتان تقدیم دادگاه نمایید