مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مالک پلاک خودرو

سلام و عرض ادب. اگر به خودرویی و سرنشین آن مشکوک شده باشیم و قصد داشته باشیم تا با استفاده از شماره پلاک خودرو وی، مشخصات مالک پلاک خودرو را جویا بشیم و نخواهیم مالک آن متوجه شود که پلاکش تحت پیگیری و استعلام قرار گرفته است، راهکاری وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظورتان از مشکوک شدن در چه خصوص است باید علت آن را جویا شوید تا بتوانید از راهور با دستور قضایی استعلام بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر جرمی محقق شده باشد و شما هم متضرر شده باشید میتوانید شکایت نمایید در غیر این صورت شما حق تحقیق و تفحص در مورد دیگران را ندارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط از طریق مقام محترم قضایی امکانپذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به پلیس 110 اطلاع دهید آنها باید استعلام کنند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که شخصی در اداره راهنمایی و رانندگی باشد می تواند این اقدام را انجام دهند در غیر این صورت از طریق قانونی باید تحت یکی از عناوین کیفری شکایت مطرح نمایید تا دادگاه مراتب را از اداره راهنمایی و رانندگی استعلام بگیرند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چنین چیزی نیست نمی‌تونید قانونی این کار را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه رخ داده است امکان پیگیری متصور است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفا از اداره شماره گذاری در صورت همکاری با شما امکان دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راهکار ندارد فقط از طریق مقام محترم قضایی امکانپذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.
توجه داشته باشید پلیس راهور وظیفه ای ندارد به شما پاسخ دهد و این اقدام غیر قانونی است و برای استعلام پلاک باید دستور قضایی داشته باشید که در این صورت صاحب پلاک متوجه موضوع می شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

استعلام شماره پلاک با دستور قضایی انجام میشود در غیر این صورت امکان پذیر نیست

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام
استعلام از طریق پلیس راهور البته با دستور مرجع قضائی امکان پذیر است.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام متاسفانه بدون مراجعه به مراجع قضایی امکانش موجود نیست.

یک وکیل :

با سلام از طریق مراجع قانونی بایستی اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. استعلام فقط توسط مرجع قضایی صورت می گیرد. اگر شکایت یا مطالبه ای از مالک خودرو دارید در مرجع قضایی طرح دعوی نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق قانونی حق تفتیش ندارید مگر اینکه جرمی واقع شده باشد در آن صورت با تشکیل پرونده و ارائه دلایل و مدارک متقن رسیدگی و استعلامات لازم را دریافت خواهد کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرفقط ازطریق مراجع قضایی امکان پذیر می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، شما حق تحقیق و تفحص در زندگی دیگران را به صرف شک ندارید و نمی توانید به صرف شک علیه افراد اقداماتی انجام نمایید