مشاوره حقوقی رایگان - فروش کارگاه در شهرک صنعتی

سلام و احترام کارگاهی در شهرک دارم بنام خودم سه دانگ با قرارداد 94 به سه نفر فروختم سال97 باقی سه دانگ به یکی از سه نفر باز با قرارداد فروختم چک گرفتم به شرط وصول و در صورت برگشت فسخ ،چک وصول نشده دادگاه رای عدم استماع داده و گفته حق فروش بدون اجازه شهرک نداشتم،طرف نه تعهدات انجام میده تسویه شهرک ، بدهی بنده و...کارگاه رو هم 5 ساله قفل کرده از طرفی میگه من خریدم در کل نه پول شهرک و منو میده ، نه فسخ میکنه
دادگاه هم قراردادهای بدون اطلاع شهرک رو قبول نداره ، لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد شما بررسی شود تا ببینیم امکان فسخ وجود دارد یا خیر؟ اگر امکان فسخ شرایط ضمن عقد گنجانده شده باشد می توانید ابتدا اظهارنامه دهید سپس اعلام فسخ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله قابل ابطال است و شما باید طبق قانون دادخواست خود را
تنطیم نمایید

و باید مشخص گردد که صدور قرار عدم استماع به چه علتی بوده است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا از مدیریت شهرک مجوز بگیرید یا مجبورید ابطال قرارداد را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرار عدم استماع اعتبار امر مختومه ندارد و مجددا می توانید دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما باید بررسی شود تا بتوان پاسخ مناسبی به شما ارائه داد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما اینکه شما بدون اجازه شهرک امکان فروش نداشته اید به نفع شما هست و شما می توانید تقاضای بطلان معامله مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده شما نیاز به بررسی دارد بعضی از ابهامات وجود دارد اما می توانیم دادخواست ابطال معامله را ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید به چه علت عدم استماع صادر شده است
وانگهی راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام از آنجا که قرارداد بدون اطلاع شهرک اعتبار ندار می توانید دادخواست ابطال آنها را مطرح نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابلیت بررسی دارد باید اسناد را دید و بررسی کرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست انفساخ بعلت برگشت چکهایابدون اجازه فروختن کارگاه رابدهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام قرارداد خصوصی میان افراد با شرط لزوم عهد قرارداد لازم رعایه است و شما اول باید با ارسال اظهارنامه تایید فسخ قرارداد به اطلاع طرف معامله برسانید و بعد از دادگاه محترم دادخواست تایید فسخ قرارداد را بخواهید.موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست ابطال معامله تنظیم نمایید