مشاوره حقوقی رایگان - حلقه ازدواج

در زمان خرید حلقه های ازدواج همسرم به اصرار خودشون هزینه هر دو حلقه رو پرداخت کردند و الان که ما دچار اختلاف شدید هستیم میخوام حلقه رو که دست من هست رو پس بگیرن و بفروشن ولی ممکنه ما بعدن سازش بکنیم و من نمیخوام حلقه رو بفروشن باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه طلا خریداری شده از زوجه پس ندادن طلا توسط زوجه حلقه ازدواج