مشاوره حقوقی رایگان - طلا در طلاق

سلام .مدت ی سال عقد بودم و ی ساله ک عروسی کردم .حلقه نشون و دو تا سرویس یکی برای عقد یکی برای عروسی ک همه اینها مستند توی فیلم تحت عنوان هدیه ب من داده شده .شوهرم برای تولدم طلا خریده ک از اون هم فیلم هست .و دو تا انگشتر ک برای عید داده شده ولی مدرکی نیست . فاکتور طلا هایی که بهم هدیه داده شده دست مادرشوهرمه و بهم نداده .فقط پلاکه ک اونم ب نام همسرم نوشته شده .‌‌گر برای طلاق اقدام کنم .شاید توافقی .این طلا ها به من تعلق میگیره یا ن .مدرک از اینکه ب من هدیه داده شده دارم ولی فاکتورش دست من نیست
و یا اگر بفروشمشون برام مشکل ایجاد میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق توافقی در خصوص هدایا به هر نحوی که بخواهید می توانید توافق کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد