مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه درخواست طلاق از سمت زوج و همچنین زوجه وکالت طلاق دارد

سلام مهریه بنده 114 بود و تقسیط شده به 7 پیش و هر 5 ماه یک عدد اما طی توافق در دفترخانه من 40 تا سکه بخشیدم و 14 سکه دریافت و 60 سکه باقی مانده و وکالت طلاق را گرفتم حالا زوج درخواست طلاق زده و می دانم مهریه قسطی است چه دفاعی می توانم بکنم و یا اینکه اون رای برای 114 بوده الان تکلیف مهریه چه می شود منظورم اینه من پیش قسط گرفته ام یا مجددا حکم می دهد

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام طبق توافق در دفترخانه تعیین تکلیف شده و طبق اون اعمال می گردد ولی شما می توانید در پرونده مطرح شده سایر حق و حقوق مالی را دریافت کنید اجرت المثل و ...

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام مهریه باقیمانده قابل مطالبه و قابل توافق است