مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده متخلف

چرا با وجودی که در تصادف راننده، مقصر بودن خود را قبول دارد، و کل خسارت را هم بیمه پرداخت می کند، ولی طرف مقابل از راننده شکایت می کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شاید به دنبال مازاد خسارت یا افت قیمت می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید بابت چه شکایت کرده والبته برای اینکه بیمه خسارت را بپردازد معمولا شکایت صورت میگیرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، جهت اخذ افت قیمت خودرو ناشی از تصادف

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک است باید جزئیات پرونده را دانست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا خسارت بیشتری می خواهد . بیمه گر مبالغ بالا و دیه را با حکم دادگاه پرداخت می کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شاید میزان پوشش بیمه مقصر کفایت پرداخت خسارات و دیگران کرده و به همین دلیل طرف مقابل مجبور به طرح شکایت علیه مقصر حادثه شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا برای این است که بتواند خسارت وارده خود را از بیمه راننده مقصر دریافت کند می توانید با گفتگو این موضوع را حل کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

احتمالا دوست عزیز بخاطر افت قیمت خودرو باشه یا مازاد خرج کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که راننده زیان دیده بخواهد مطالبه خسارت کند باید علیه شما و بیمه طرح دعوا کند.
شما می توانید در بیمه تشکیل پرونده بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زیاندیده برای مطالبه افت قیمت خودرو و مطالبه مبلغ بیشتر خسارات وارده و مطالبه خواب خودرو اگر خودرو زیاندیده تاکسی باشد اقامه دعوا مینمایند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دلایل متعددی دارد که همکاران عزیز پاسخ دادند.

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

تا شکایت مطرح نشود ....ازبیمه نمیتونه استفاده کنه

یک وکیل :

با سلام
موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بابت افت قیمت خودرو و مطالبه خسارات بیشتر

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

مسئولیت شرکت بیمه تبعی است.ابتدا باید تقصیر راننده مقصر احراز گردد تا شرکت بیمه به نیابت از وی خسارات را پرداخت نماید.صرف اقرار راننده مقصر کافی نیست و رسیدگی قضایی از وقوع تبانی احتمالی جلوگیری می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در بیمه تشکیل پرونده بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

گاهی بابت افت قیمت و خساراتی تحت پوشش بیمه نیست

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام
در بعصی موارد بدلیل افت قیمت ماشین در صورتی که تولید آن زیر 5دسال باشد اقدام به طرح دادخواست مبنی مطالبه خسارت بابت افت قیمت ماشین می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا خسارت پرداختی از طرف بیمه کمتر از میزان خسارت وارده واقعی بوده است