مشاوره حقوقی رایگان - ایا تجاوز بوده؟

سلام من 13 سالمه تو یه باشگاه میرم که تحت نظر یکی از نهادها هست میرم حدود 6 ماه پیش من صبح تو باشگاه بودیم بعد از باشگاه با بچه ها میمونیدیم تا سالن رو تمیز کنیم مربی من به من گفت تا همراش بیام رفتیم تو سالن چند تا از بچه ها کار میکردن رفت اون گوشه روی یه پله نشست و به من گفت که من میدونم تو خود ارضایی میکنی و فیلم xxx میبینم از چشمات میفهمم گفت دو راه وجود داره_1_اینکه با کسی که تو باشگاه بهش اعتماد داری اون کاری که یک زن ت. فیلم xxx انجام میده با اون فرد مورد اعتمادت انجام بدی _2_اینکه اصلن بیخیالش شیم و اگه یک روز پلیس ورزش اومد باشگاه برای بررسی اگه فهمید تو خود ارضایی میکنی بهش بگم. من خیلی ترسیده بودم رفتیم تو سالن نشستیم یه صندلی ورداشتم گفت بشینم روش خودش هم رو یه صندلی نشست
گفت اگه پلیس ورزش بفهمه تو خود ارضایی میکنی به نهاد مورد نظر میگه و نهاد مورد نظر هم پدرت رو برای همیشه از کار بیکار میکنه
و حتی اون کاری رو که تو فیلم انجام میدن میبرنت تو یه اتاق و با تو این کارو انجام میدن (یعنی به من تجاوز میکنن و من هم نمیتونم چیزی بگم) خیلی ترسیده بودم اون دوتا گوشی داره یه لمسی و یه گوشی کوچیک گوشی کوچیکرو برداشت و همین که با من حرف میزد داشت با گوشیش به یه نفر پیام میداد یهو گوشی لمسیش صدا داد و رفت تو قسمت پیام ها بعدش دیدم نوشته بود پلیس ورزش یه پیام هم داده بود نوشته بود پرونده ای داریم من شک کردم که داره با گوشی کوچیکه پیام میده و مطمئن شدم که خودش پیامو نوشته بود به من گفت خب حالا به کی اعتماد داری تو باشگاه تا اون کاری که تو فیلمxxxانجام میدن رو با تو انجام بده من ترسیده بودم هی تهدیدم میکرد میگفت ولکن بزار به مادرت زنگ بزنم بگم
من خییلی ترسیده بودم گفت مجبور شدم بگم به شما اعتماد دارم به من گفت شاید اگه خواهش کنی بتونم منم خواهش کردم بعد هی میگفت نه یکی دیگه من نه اخرش خودش قبول کرد اما من زیاد اصرار نکردم
من برد تو اتاق وسایل ورزشی هی میچرخید میگم من نمیتونم بدم میاد اخرش هم یه توپ بزرگ بادی برداشت گفت رو این دراز بکش و اومد از رو شلوارم (الت خودشو گذاشت رو کمرم رو باسنم نذتشت حتی خودش گفت که التمو گذاشتم رو کمرت
بعد تا شرو ع کرد عقب جلو کردن بعد از 7 ، 8 ثانیه باند شد و هی میگفت م حالم داره به هم میخوره بعد اومد دستشو گذاشت رو شونه هام و بلند شدم و گفت که م قول بده دیگه خود ارضایی نمیکنی من هم قول دادم اون قبل از اون که وارد اتاق شیم میگفت یجوری برو که کسی نفهمه بعد رفتش پشت در و درو نصفه بست و منو نشوند رو اون توپ
بعد از اینکه قول دادم رفت تو اتاق مربیان و منو صدا کرد و من هم جلوی در نشستم به من گفت فک میکنی این کاری که کردم اشتباه بوده ؟ منم هی من و مون کردم گفت بیا یه بار دیگه انجام بدیم مجبور شدم بقل اتاق مربیان یه ابدار خونه با دستشویی بود گفت اول من برم پشت یه پرده که ته اون دست شویی بود اونجا فقط آبدار خونش کار میکرد دستشویی هاش خراب بودن اون جاهارو کاور کشیده بودن من رفتم پشت اون کاورا اون هم قایمکی برای اینکه کسی نفهمه اروم درو بست و اومد پشت کاورا به من گفت خم بشم دوباره الت شو گذاشت رو کمرم ولی این دفعه به باسنم و این کار رو دوباره از روی شلوارم انجام داد نزدیک تر بود تا یکم عقب جلو کرد دوباره 5 ثانیه بعد گفت حالم داره بهم میخوره بیرن بیرون منم رفتم بیرون و اون هم چند دقیقه بعد اومد. ایا این کاری که اون باهام کرده کمک بوده یا تجاوز ؟ و ایا به پدر و مادرم بگم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما این موضوع را با پدر و مادرتان در میان بگذارید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
این کمک کردن نیست و نهایت پستیه . شما حتما این قضیه رو با پدر و مادرتون در میان بزارید و بهتره که دیگه به اون باشگاه هم نرید .