مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا کارگر به کارفرما

سلام ازسال1390تاکنون درشرکت تولید ایزوگام ابتدا2سال کارگر وبعدازان تاکنون بعنوان نگهبان عصر وشب وتعطیلات مشغول کارهستم البته کارهای مختلفی چون تخلیه بار وبارگیری وراه اندازی دستگاه و... جزو کارم می‌باشد حدود3سال پیش کارفرما از من وبقیه کارگرها سفته بیست میلیونی سفید امضا گرفت البته خودش تهیه کرده بود من هم در پایین صفحه سفته نوشتم فقط بابت ضمانت کاری می‌باشد وهیچ مبلغ وتاریخ و..نوشته نشده بود الان هم مشغول کارهستیم ومشکلی پیش نیامده شنیدم باید به اداره کار این موضوع را اعلام کرد البته نمیخواهم کارفرمابفهمد چون باعث مشکل میشود فقط میخواهم اداره کار در جریان باشدتا دراینده مورد فشار یاسو استفاده نباشد چکار باید بکنم باتشکر 6کارگر هستیم

پاسخ ها :

سوء استفاده از سفته ضمانت کارگر سفته ضمانت حسن انجام کار سفته سفید امضا کارگر سفته ضمانت سفته