مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودروی ثبت نامی

سلام در ثبت نام خودرو(207)اسم من در اومد ولی خوب این خودرو(207) رو به یه نفر دیگه دادم درواقع اون تمام پولشو پرداخت کرد الان دیگه خودرو اومده و به همون فرد دادمش و خوب خودرو به نام من هست خواستم بدونم چقدر زمان برای انتقال سند خودرو لازمه آیا زمان خاصی باید سپری بشه برای انتقال سند یا اینکه نه همین الان هم که دیگه خودرو اومده میتونیم انتقال سند انجام بدیم؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به آن شخص وکالت فروش و تعویض پلاک دهید تا بتواند خود را به نام خودش تعویض پلاک کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یک سال می بایست بگذرد. به قراردا فی مابین خود با خودرو ساز مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید.
اگر محدودیت یک ساله نداشته باشد می توانید انتقال دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. آن طور که شرایط خودسازان از اول اعلام شده تا یک سال سند در رهن شرکت خودروسازباقی می ماند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بستگی به قرارداد و طرح پیش فروش خودرو دارد عموما تا یکسال منع انتقال وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به قرارداد فی مابین خود و شرکت ایران خودرو مراجعه کنید و ببینید آیا برای انتقال دادن ووکالت در فروش در آن محدودیت شده یا نه احتمال محدودیت یک ساله برای فروش و تعویض پلاک وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام کنید چنانچه محدودیت یکساله ندارد به قرارداد رجوع نمایید
وکالت تعویض پلاک و..‌.دهید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
علی القاعده باید الان انتقال صورت بگیره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به قراداد فی مابین خود و شرکت رجوع کنید تا در صورت عدم درج زمان میتوانید به ایشان وکالت دهید تا بنام خودشان کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نمایندگی مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن بخش نامه ایی که طبق آن ثبت نام کرده اید دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر زمانی نیاز به سپری شدن ندارد وکالت تعویض پلاک مدت دار هم میتونید به ایشون بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

معمولا تا یک سال امکان انتقال قطعی و تعویض پلاک وجود ندارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام معمولا ممنوعیت یک ساله در انتقال دارید
اگر محدودیت یک ساله نداشته باشد می توانید انتقال دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

از نمایندگی شرکت ذی ربط پرسش به عمل آید . چنانچه خودرو در رهن نباشد میتوان انتقال داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اکر در رهن شرکت سازنده باشد قابل نقل واانتقال تا یک سال نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایط می توانید اقدام نمایید