مشاوره حقوقی رایگان - بیماری اگزما و پسوریازیس در دوران سربازی

با سلام و احترام
من در سال 85 سربازی را در ارتش شروع کردم. بعد از دوران آموزشی بدلیل الودگی شدید پادگان (مرکز آموزشی ... ...) دچار مشکلات شدید پوستی شدم و پس از وارد شدن به یگان خدمتی در بیمارستان پوست ارتش بستری شدم (کت مدارکش هم موجود است) اما درمان این مشکل نشد و فقط به داروی موقت بسنده شد. این بیماری هرگز درمان نشد و اکنون شدت بیشتر هم گرفته و باعث ریزش های بزرگ مو در موی سر و صورت و ابرو و مژه و بدن شده و در ظاهر اینجانب تاثیر زیادی گذاشته است البته پس از سربازی من هزینه های بسیاری برای ان کردم که با گذشت 13 سال بازهم بی فایده بوده است . سوال من این که آیا ارتش این موضوع رو رسیدگی و کمکی به من میکند ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
کلیه پرسنل ارتش در قبال حوادثی که منجر به شهادت، فوت، بیماری، نقص عضو یا
ازکارافتادگی شود بیمه بوده و در مقابل سوانح مشابه‌متساوی‌الحقوق خواهند بود. مقررات مربوط به آن تابع قانون بیمه پرسنل و آیین‌نامه
اجرایی آن خواهد بود و اعتبارات مربوط به این موضوع از محل صندوق بیمه ارتش تأمین می‌گردد