مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه برای وراث برای بدهی متوفی

با سلام پدر بنده دوسال پیش فوت کردن و ما انحصار وراثت گرفتیم و هیچ اموالی به نام ایشان نبود و من تنها فرزند ذکور هستم و امروز این پیام اومده برام:

با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه در راستای ماده 10 قانون اجرای احکام مدنی به شما ابلاغ میگردد نسبت به پرداخت 12/500/000ریال از بابت اصل خواسته و 366/250ریال هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسسید چک657457 مورخه د96/4/30لغایت زمان اجرای حکم صادره از سوی مرحوم آقای (پدرم) به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
سوالم این هست که بدهی ایشون الان به من منتقل میشه و توقیف اموال میشم ؟ یا چون اموالی نداشته موقع فوت ساقط میشه؟
دادگاه میگه حساب هات رو مسدود میکنیم ؟‌ این کار رو میتونن بکنن؟ وقتی ما فقط حصر وراثت درآوردیم بعد فوت و هیچ اموالی جا به جا نکردیم و نفروختیم حتی یک سیمکارت

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما یا باید در زمان انحصار وراثت قانونا درخواست رد ماترک میکردید که ظاهرا نکردید و در خصوص بدهی مرحوم دارنده چک باید دادخواست بطرفیت کل ورثه به دادگاه ارائه میداد و بعد از محکومیت قطعی تمام ورثه مسئولیت دارند که بدهی رو پرداخت کنن.