مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

سلام من خودرو م و داخل شهرک صنعتی دادم به یک کارگر افغانی همکارم که بره از مغازه یه چيزی بگیره از جلو کار خونه یه 50 متر دورشده مامور نیرو انتظامی گرفتنش این بنده خدا رو با خودرو بردن پاسگاه صورت جلسه توقیف زدن و الان دادگاهی شده به نظر تان چه باید کنم
آن کارگر بنده خدا هم مدارک نداره
به آن چه اتفاق میوفته؟
ودیگه اینکه ماشین آزاد میشه یا نه ؟ اگه آزاد بیشه چقدر جریمه داره ؟
پاسخ بدهید ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا جریمه خواهید شد و اگر کارت آمایش آن شخص معتبر باشد مشکلی نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید اوضاع و شرایط بصورت دقیق به چه شکل اتفاق افتاده است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی علت بازداشت ایشان چه بوده است؟رانندگی بدون گواهینامه؟عدم کارت آمایش و یا ....؟؟!

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا برید جایی که دستگیر کردند با ارایه مدارک بگید که ماشین مال کنه و درخواست رفع توقیف بدهید البته نگفتید به چه اتهامی گرفتنش

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمالا جریمه شده و شما در خواست رفع توقیف دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آن شخص به کشور مجموعه خود استعداد می شود شما نیز می‌توانید خودرو خود را دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علت توقیف را ننوشته اید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدارک مالکیت اگر به نام شما باشد آزاد می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارک‌مالکیت بروید و درخواست رفع توقیف کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. جرم فرد افغانی اگر مدارک اقامت ندارد متهم است به ورود غیر مجاز و اقامت غیر قانونی در ایران که مجازات جداگانه دارد و تشخیص با قاضی است . اتومبیل خود می تواند با ارائه مدارک مالکیت تقاضای رفع توقیف نمایید. در خصوص جریمه با تشخیص ادارت راهنمایی و. اندکی است. در ضمن به کارگیری افاغنه بدون مجوز تخلف است و جریمه دارد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری

و رفع توقیف را با دادن مدارک مالکیت خواستار باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دو سه تا عنوان مجرمانه دارد اگر بصورت غیر قانونی وارد ایران شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو رفع توقیف خواهد شد و شما پیگیری نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام مدارک مالکیت خودرو اگر به نام شما باشد آزاد می شود.کارگر هم اگر کارت آمایش معتبر داشته باشد مشکلی به وجود نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارت آمایش آن شخص معتبر باشد مشکلی نخواهد داشت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک مثبت مالکیت زابل یدورفع توقیف راازکلانتری بخاهید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام شما میتونین بامدارک مالکیت ، خودرو رو رفع توقیف کنین

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

رانندگی بدون گواهینامه جرم است و جریمه دارد . و کسی که مالک ماشین باشد نیز معاونت در جرم دارد و ممکن است حریمه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علت بازداشت کارگر افغانی چه بوده ؟
با در دست داشتن مدارک می توانید خودرو تان را رفع توقیف کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.