مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تعهد از همسر

با سلام و خسته نباشید. ببخشید من در دوران عقدم و باکره هستم. شوهرم به خاطر دخالت دیگران و لج بازی اش یهو ول کرد رفت حدود چن ماه. من مهریه اجرا گذاشتم و بلافاصله پیام داد که میخاد برگرده و زندگی کنه. الان میترسم ک در آینده باز منو ترک کنه. میشه کمکم کنید چطور ازش تعهد بگیرم ک قانونی باشه و اگر این کار رو کرد باز، قانون به حسابش برسه.خاهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عرف نیست چنین کاری و بالتبع قانون رویه خاصی د این زمینه ندارد ولی می‌توان یک سری ضمانت اجراهایی بر وی بر کرد