مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و شکایت

سلام وقت بخیر
بنده 6 ماه پیش یک خودرویی فروختم که به درخواست خود خریدار یک وکالت یک ماهه در دفترخانه برای تعویض پلاک دریافت کرد. در همان دفتر خانه ماشین رو به نامش زدیم اما سند سبز و پلاک هنوز به نام بنده هست. بعد از یک ماه ایشون برای تعویض پلاک اقدام نکردند و چند بار باهاشون تماس گرفتم و دیگه آخرش ایشون تماس بنده رو جواب نمیداد و من هم از ترس این که یوقت اتفاقی نیوفته رفتم و درخواست شکایت برای توقیف خودرو و الزام به فک پلاک کردم و توی شکایتم درخواست دریافت همه هزینه های شکایت رو از خریدار انجام دادم. و این شکایت من تمام شد و من منتظر اجرای اون بودم که خریدار تماس گرفت که من تصادف کردم و بیمه قراره 5 میلیون پول بریزه ولی چون ماشین به نام تو هست بیمه پول رو به حساب تو میریزه. خلاصه بیمه پول رو ریخت و ایشون شماره حساب دادن که پول رو براشون واریز کنم من هم گفتم اول بریم تعویض پلاک و بعد من هزینه های شکایتم رو از اون مبلغ کسر میکنم و بقیه اش رو تقدیمتون میکنم حالا ایشون میگن که شما دارید گروکشی میکنید و من از دستتون شکایت میکنم.
حالا سوال من اینه آیا میتونه ایشون شکایت کنه از بنده؟ آخه خود قاضی گفتن که من میتونم هزینه کردهای شکایتم رو بگیرم از ایشون.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با توجه به اینکه مالک خودرو دیگر سما نیستید ولیکن وجوه به حساب شما واریز شده و شما مطلع از عدم استحقاق خود هستید نمیتوانید این کار رو انجام دهید مگر در یک صورت .