مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط شوهر

سلام و عرض ادب
از آذر 1400 همسرم منزل را ترک کرده و با توجه به دادخواست نفقه اینجانب، ماهیانه مبلغی واریز میکند. اما دو بار از صاحبخانه شکایت کرده بابت پس گرفتن پول پیش چون صاحبخانه گفته همسرت رو تعیین تکلیف کن تا پول پیش رو پست بدهم. کرایه و قبوض را پرداخت نمیکند. دو نفر هم از طرفش شفاهی مرا تهدید کردند که مهریه‌ام راببخشم تا طلاقم بدهد. برای مهریه رد اعسار شده است. اظهارنامه تعیین تکلیف هم دادم.
آیا میتوانم درخواست حکم جلبش را بدهم بدلیل مشخص نکردن تکلیفم و ناشز بودنش؟ ترک انفاق به ایشان نمیخورد. نمیخواهم درخواست طلاق از طرف اینجانب باشد.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده مهریه اگر اعسار وی رد شده می توانید درخواست صدور حکم جلب بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تهدید از تهدید کننده ها و همسرتان شکایت نمایید و همزمان دادخواست تعدیل نفقه و تهیه مسکن را برای همسرتان ارسال نمایید و موارد اتفاق افتاده را ضن اظهارنامه ای مستدل و حقوقی برای ایشان ارسال نمایید
زمانی می توانید برای جلب اقدام نمایید که اقساط توسط ایشان پرداخت نشود اما گفته اید نفقه را ماهانه حتی به صورت ناپیز پرداخته اند !
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در خواب دادخواست اعسار ایشان رد شود میتواند تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را نمایید