مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر در اینستا

همسرم با خانوم شوهر داری از اقوامشون چت کردن و قرار گذاشتن برای باغ متن چت هارو دارم باید چه کار کنم ؟ نحوه شکایت باید چگونه باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
باید دید که چه مستنداتی علیه نامبرده وجود دارد

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قبل از اقامه دعوی به مشاور خانواده مراجعه نمایید
و شما میتوانید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صرف قرار گذاشتم مثبت جرم رابطه نامشروع نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه رابطه نامشروع به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرف قرار گذاشتن و حرف های عاشقانه مصداق روابط نامشروع نیست مگر این که بیشتر از این مقدار باشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.
می توانید درخواست بررسی پیام های اینستاگرام را از طریق پلیس فتا بخواهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه نامشروع محقق شده از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت رامطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع ولی با دلایل واسناد بیشتری شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شكليت رابطه مشروع طرح كنيد ولي بار اثبات به دوش شماست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر متن چت ها حاکی از اعمال منافی عفت مثل رابطه نامشروع باشد تحت همین عنوان قابل طرح در محاکم است البته اثبات چنین شکایتی چالش های خود را دارد و ممکن است در معرض افترا هم قرار بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست متن چت ها مورد بررسی قرار گیرد سفره صحبت کردن دلیلی بر جرم نمی باشد اما شکایت گوناگونی می توانید داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت نمایید و اسکرین شات پیامک ها را به دادگاه ارائه کنید لیکن توجه داشته باشید صرف گفت و گو کردن دو نامحرم در فضای مجازی دلیلی بر وقوع رابطه نامشروع نیست مگر اینکه فی مابین صحبت های ایشان الفاظ خاصی به کار برده شود که حمل بر وقوع رابطه نامشروع باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صرف قرار ملاقات با فاميل جرم نيست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل کافی دارید میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در حال حاضر بنظر جرمی واقع نشده است. نفرمودید مضمون چت ها چیست آیا چت ها الفاظ نامشروع دارد یاخیر؟ و... خواهر گرامی به نظر برای استحکام زندگی زناشویی با سعه صدر برخورد نمایید. با صحبت و نصیحت خیلی مسائل حل خواهد شد. شکایت با ظن وگمان صحیح نیست. تشکر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع می توانید مطرح کنیداما دقت داشته باشید که صرف چت طبق قانون و رویه دادگاه ها رابطه نامشروع محسوب نمیشود بلکه مصادیق فیزیکی ارتباط را باید اثبات کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرف رد و بدل پیام و غیره به نتیجه نخواهید رسید
در صورت داشتن ادله محکم شکایت رابطه نامشروع قابل طرح است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.