مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام
ببخشید مزاحمتان شدم
میخواستم بدانم در صورت رضایت ندادن شاکی در پرونده تصادف جرحی برای دریافت دیه که دادگاه رای آن را صادر و تحویل بیمه داده شده است مبلغ دیه به حساب دادگستری واریز میشود ؟ یا من باید چه کار کنم ؟
و یک سوال دیگر مابه التفاوت مبلغ دیه امسال و سال قبل را چه کسی تقبل میکند؟ چون بیمه حاضر به پرداخت آن نیست و شاکی هم رضایت نمیدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

پرداخت مابه التفاوت دیه به عهده شما هست . تا زمانی که حکم بطور کامل اجرا نشده مسئولیت شما رفع نخواهد شد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه بیمه شخص ثالث داشتید بیمه مکلف به پرداخت دیه هست و شما نباید اقدامی بکنید, در خصوص ما به التفاوت نیز چنانچه قصور در تاخیر پرداخت با بیمه گر باشد باید خودشان پرداخت کنند .