مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه همزمان

سلام . پدر من ارتشی هستند و من رو هم بیمه نیروی مسلح کرده اند. الان که خودم شاغلم و بیمه تامین اجتماعی هستم آیا مشکلی دارد؟ سوالم این است که آیا میتوان همزمان بیمه نیروی مسلح و تامین اجتماعی باشم؟ آیا مشکلی در کار من ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از یکی از آن ها استفاده کنید
استفاده هم زمان از دو بیمه غیر قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
به بیمه تامین اجتماعی خودتان اطلاع بدهید تا دفترچه بیمه
نیروهای مسلح باطل گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
استفاده از دو بیمه به صورت همزمان غیرقانونی است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی استفاده همزمان از خدمات درمانی دو بیمه غیرقانونی اسن و به محض اطلاع بلافاصله یکی قطع میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما می‌توانید بابت مستمری بیمه تامین اجتماعی را دنبال کنید و از بیمه خدمات درمانی پدر خود استفاده کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله يك بيمه بايد استفاده نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی توانید همزمان از دو بیمه استفاده کنید . مشکلی برای کار شما پیش نمی آید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر همزمان نمی توانید دو بیمه داشته باشید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام غیراقانونی است ولی اگر بخشی از مدت بیمه نیروهای مسلح شما در زمانی بوده که بیمه نداشته اید می توانید درخواست نمایید که آن بخش را برای شما اعمال نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خانم هستید و تحت تکفل پدر و بیمه سوبسیدی واریز می کند و حق اولاد می گیرد، باید خارج شوید اما اگر پسر هستید و بیه ازاد واریز می کند خیر مشکلی ندارد