مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای قرارداد با شرکت خصوصی در بندر

با سلام. بنده از سال 91 در یک شرکت خصوصی مشغول بکار هستم که تا سال 98بصورت یکساله قرارداد تمدید میشد اما از سال 98 تا کنون تقریبا سه ساله ک بصورت شفاهی کار میکنیم کار شرکت تخلیه و بارگیری هستش و تجهیزات هم در مالکیت بندر هستش و بصورت مستمر کار ادامه داره فقط شرکت ها بعداز پایان قراردادشون با بندر عوض میشن ولی ما همچنان کارمون ادامه داره میخواستم بدونم ما میتونیم جهت رسمی شدن یا حداقل قرارداد مستقیم شدن با بندر اقدام (شکایت با وکیل) کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

نداشتن قرارداد کار قرارداد کار