مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان دیه تصادف که راننده ماشین مقصر مست بوده و بنده با موتور بودم

سلام وقتتون بخیر ..اولا مرسی که انقد با حوصله جواب تمام سوالات رو میدید .کسایی که تو شرایط دادگاه و پاسگاه و تصادف و پزشک قانونی هستند 99 درصد از همه چی بی اطلاع هستند و خیلی راحت میتونن آدمای سو استفاده گر حقشون رو پایمال کنند..
جسارت من نامه پزشک قانونیم ه8 تا آیتم داره
...حارصه زانوی راست
....تورم زانوی راست با ارش 0.5درصد دیه کامل
...کبودی قسمت فوقانی خارجی ران چپ
....کبودی در قسمت تحتانی خارجی ران چپ
....کبودی در خلف زانوی چپ
....جراحت حارصه در آرنج چپ
....جراحت حارصه پشت دست راست و چپ
....جراحت حارصه در بند میانی انگشت سوم دست راست

ببخشید می‌دونم زیاده ولی اگه کمکم کنین یه دنیا ممنون ..کلی دعاتون میکنم ..کسی که زده به من مست بوده و قراره خودش هزینه هارو پرداخت کنه ....ممنون میشم راهنماییم کنید برای دیه ببینم چقدر میشه
یک دنیا ممنون

پاسخ ها :

تعیین دیه تصادف دیه