مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک پلاک اجرایه 5 احکام مدنی فروشنده

سلام. من 2سال پیش‌ ماشین خریدم که فروشنده وکلات بلاغزل و60ساله داره وکلیه امتیازات روازخودش سقط کرده ومن کلیه امتیازات رو دارم ولی از اعتبار تعویض پلاک گذشته تو سندهن قیدشده که موکل متعد به تنظیم سندبه وکیل میباشد ولی الان شکایت فک پلاک کرده 6میلیون پول میخواد ازم میگه میفرستم پارکینیک منم ازترسم ماشین رو قایم کردم لطفا راهنمایی کنین دادگاه هم بهم جواب درستی نمیده میکه برو رضایت بگیر از فروشنده درحالی اون 2سال بودکه ازش خبری نبوده پلاک ماشین هم توقیف شده نون آورخونه هستم دم عیدی شرمنده بچه هام شدم لطفا منو رهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

الزام به فک پلاک خودرو