مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم وکالتنامه برای سند مالکیت سه دانگی

آپارتمانی دارای دو جلد سند مالکیت سه دانگی می باشد .
و قصد داریم آپارتمان مزبور را بصورت سند وکالت فروش خریداری کنیم .
سوال : آیا با توجه به اینکه این آپارتمان 2 جلد سند مالکیت سه دانگی دارد ، باید دو سند وکالت مجزا تنظیم گردد ؟ یا اینکه یک سند وکالت برای این آپارتمان کافی است ؟
اگر ممکن است علت آن را بیان کنید .

ممنون

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اصولا خرید ملک به صورت وکالتی و بدون تنظیم سند رسمی توصیه نمیشود.اما اگر مالک هر دو سند یکنفر میباشد،امکان تنظیم وکالت نامه جهت فروش پلاک های ثبتی ذیل یک سند وکالتنامه وجود دارد و در اساس ماجرا تفاوتی ندارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید هر دو را در یک سند وکالت �وان کنید حتماً در کنار وکالت در فروش مبایعه نامه محکم همراه با کد رهگیری هم اخذ کنید که اگر یکی از طرفین فوت کرد وکالت که خود به خود منحل می‌شود مشکل ایجاد نکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله برای هر یک از اسناد وکالت جدا باید بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است یک وکیل دادگستری شما راه همراهی کند چه در موقع تنظیم قرارداد ‌و چه در مراحل بعدی . مسائل ملکی به گونه ایست که باید باهوش و ذکاوت عمل کنید در غیر این صورت به شدت متضرر میشوید اگر اسناد صحیح هستند مشکلی ندارد و می‌توانید معامله کنید بهتر است استعلامات لازمه از قبل گرفته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود که برای هر سند وکالت نامه جدا لازم است و یک وکالت نامه مکفی نخواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دو سند بنام یک نفر است یک وکالتنامه کافیست