مشاوره حقوقی رایگان - چک

طرف يه چک داده بود بهم چک قبلا برگشت خورده بوده.منم چک و خرج کردم.
الان صاحب چک ازم شکایت کرده که به صورت امانت داده بوده بهم و من خیانت در امانت کردم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیانت در امانت مستلزم اثبات با مدارک و شواهد کافیست
صرف وجود چک در ید شما دلیل بر ارتکاب جرم نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جرم خیانت در امانت مستلزم شرایطی است که کسی ادعای آنرا دارد باید ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید خیانت در امانت را اثبات نماید درغیر اینصورت شکایت وی رد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیانت در امانت مستلزم اثبات با مدارک و شواهد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده شما در شعبه مورد نظر باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل قانونی خود را به دادگاه ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در لاشه چک و یا ته برگ نوشته سده بابت امانت و موضوع ان انجلم نشده ، خیانت در امانت است در غیر این صورت چک امانی قابل مطالبه نیست

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... عنصر سپردن باید ثابت شود... ضمناً می باید محتویات پرونده به نحوی روشن تر تبیین شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ادعای خود در این خصوص را اثیات نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست در مرجع رسیدگی کننده دلایل بی گناهی خود را ارائه دهید که چک امانی نبوده است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید امانت دادن به شما و سوء‌نیت شما را اثبات نماید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حالت کلی و مطابق با قانون اصل بر برائت می باشد و مدعی خیانت در امانت و امانی بود ید شما باید بدوا بتواند این ادعا را اثبات نماید که با توجه به وجود چک در ید شما و اصل بر وجود بدهی به نظر قرار منع تعقیب صادر خواهد شد