مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

با سلام
اگر شخصی بجهت جلوگیری از اقدام قانونی روی چکهای بلامحلش قول و وعده و توافقی را مطرح و به آن عمل نکند و مشخص شود با دروغ قصد داشته فرصت سوزی کند چگونه میتوان در کنار اقدام قانونی روی چکها درخصوص آثار زیانبار مادی دروغگوییها و فرصت سوزیهایش پیگیری کرد و مطالبه خسارت نمود؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فرصت سوزی در قانون ما جرم انگاری نشده است و از بعد حقوقی هم نمی‌توان چیزی را مطالبه کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی عدم پرداخت چک بگیرید و سپس دادخواست مطالبه وجه چک دهید با احتساب خسارات تاخیر تادیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط روی چک ها میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

صرفاً بادادخواست خسارت تاخیر تادیه می توان کمی آثار زیانبار ناشی ازاطاله دادرسی را جبران کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

گواهی عدم پرداخت چک بگیرید و سپس دادخواست مطالبه وجه چک دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به چکها اقدام نمایید اقدامی متصور نمی باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در زمان تقدیم دادخواست وجه چک ها در دادخواست خود علاوه مطالبه اصل مبلغ خسارت تاخیرتادیه نیز مطالبه نمایید . اگر شرایط قانونی رعایت شده باشد خسارت تاخیر تادیه مطابق شاخص تورم بانک مرکزی تعلق می گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،هیچ.مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید با احتساب کلیه خسارتهای دادرسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
دادخواست مطالبه وجه چک دهید و بابت تاخیر پیش آمده خسارت تاخیر رو مطالبه نمایید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

روی چک ها اقدام کنید و بابت تاخیر پیش آمده خسارت تاخیر در پرداخت درخواست شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطالبه خسارت تاخیر تادیه چکهارا را بنمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید اقدامی در این خصوص نمایید لیکن می توانید ضمن تنظیم دادخواست مطالبه وجه چک درخواست مطالبه هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه را نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

این امکان وجود نداره چون احراز شرایط دروغ بودن مطلب آسان نیست