مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنا

سلام چند ماه پیش یه آقایی برای کار بنایی حموم و دستشویی اومد کارشون تو خونه شروع کرد سرامیکای حموم رو رو سرامیک قبلی با این ادعا که خیلی کار بلده با ملات چسبوند الان همشون لق شدن دارن میریزن نزدیک 20میلیون خرج کردم میتونم شکایت کنم خسارت بگیرم چند ماهه دارم باهاش دعوا میکنم میگه شکایت کنی میگم خودت گفتی اینطوری بچسبون آیا این ادعای دروغ تاثیر داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید و بعد دادخواست اقامه نمایید